MILITECH 11 x 14 Shooters Cut Pancir Aramid Ballistic Panel + E2 Stab Resistant Body Armor NIJ Level 3A NIJ 0115.00

MILITECH 11 x 14 Shooters Cut Pancir Aramid Ballistic Panel + E2 Stab Resistant Body Armor NIJ Level 3A NIJ 0115.00

Dostupno
HRK 599.94
Količina robe:


Provjerite Naše Laboratorijski Testovi Video U Nastavku
(Zbog ograničenja Aliexpress za pričvršćivanje drugih referenci u popisu, molimo kopirajte i zalijepite link ispod u vaš browser )
NIJ IIIA 0101.06 & NIJ 0115.00 Razina 2 Test otpora udar nožem
NIJ IIIA 0101.06 & NIJ 0115.00 Razina 1 Test otpora udar nožem
Ako vam je zanimljivo vidjeti druge naše test video, posjetite naš Youtube kanal ispod ili potražite "MILITECH"
https : //www.youtube.com/channel/UCOI79m_v VOBw5 I2i B3ubr5 A?feature=relmfu
*** ***
Kupujte S Povjerenjem! Naš zalog za vas : mi ćemo koristiti naše 14-godišnje iskustvo rada u svojstvu proizvođača, kako bi se osiguralo da imate ugodan shopping iskustvo. Mi ćemo odgovoriti na sva pitanja i upite u najkraćem roku. Mi ćemo poslati vaše narudžbe brzo i učinkovito. Mi ćemo ostaviti pozitivan komentar i nadam se da ćemo dobiti vaš previše
Dostava :
**Koristimo kalkulator dostave Aliexpress za određivanje troškova dostave. Mi ne naplatiti naknadu za obradu tereta.
**Koristimo uglavnom komercijalno održavanje pomagala kao što su Fedex/DHL/TNT/UPS/EMS/SF-Express/Cestarina za naše visoko vrednovane detalja. Molimo vas, obratite se našem popisu i ne ustručavajte se kontaktirati nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja.
** Šaljemo od ponedjeljka do petka (osim blagdana), a većina суббот. Narudžbe napravljene i uplate, oguljene do 4 sati po kineskom vremenu, će biti poslan isti dan.
Mili Tech Aramid Ballistic Panel NIJ Level IIIA 0101.06
+ E2 Stab Resistant Body Armor NIJ 0115.00 in 11 "x 14" Shooters Cut (1 kom)
Materijal : ulazni арамид Dupont / Twaron Made UD (ne obrađuje, ne spašavanje ) datum proizvodnje : siječanj 2017
Slojeva : 38
Težina : 830 grama za T-spoj segmenta (ukupno manje od 1 funte 13 unci)
Veličina : 11" x 14" ( 28 cm x 35 cm )
Performanse : NIJ IIIA 0101.06 & E2 NIJ 0115.00 zajamčena! da biste saznali naše jamstvo
Ispitni laboratorij : BMT iz Australije
Vrsta proizvoda : pre вырезанная ploča s термоуплотненной vodootporni najlon poklopcem.
Provedena ispitivanja : NIJ IIIA 0101.06 & E2 NIJ 0115.00
Za razliku od drugih prodavača, mi ne testirati ploče sami-mi smo samo поручаем akreditirani balistički laboratoriju, da bi se to. Nekoliko desetaka tisuća dolara uložena u naše ispitivanje proizvoda-ovaj panel uzoraka koji se nalaze u BMT, Australia, u kojoj je proizvedeno pucao 3 .357 Sig i pucao 3 .44 Magnum na ovim klimatiziranim uzorcima (uranjanje u roku od 30 minuta) , dva udarca svakog sječiva P1 & S1 (33 joule i 50 džula), i svi su došli bez rezultata penetracije ! (Napomena, u NIJ 0115.00 tolerancija penetracije 20mm usvojen standard E2, naša ploča overachieved zahtjevi деиствительно !)
Аттестованная BMT testirana ploča u potpunosti ispunjava zahtjeve prema NIJ IIIA 0101.06 i NIJ 0115.00 E2
Gledate Izvješća O Ispitivanju Ispod
U veljači 2017. godine uveli smo još jedan uzorak za NIJ IIIa 0101.06 i NIJ 0115.00 Level 1 dual testing, ovo testiranje je obavljeno za kupca, prije nego što je objavljena masovno pozivanje, ponovno je naš proizvod je nadmašio standarde i oživi oba testa s odličnim rezultatima. Evo slijedi izvješće o ispitivanju.
Mi Radimo Naš Balistički Paneli Isto Tako-Vi Ste Sve Vrijeme Ćete Dobiti Isti Kao Kvalitetne Ploče!
Upute : pobrinite se da imate "krivoj strani" samo na svoje tijelo.
** Ovaj model je u skladu sa standardom NIJ-0101.06 na balističke otpornosti oružje.**
Pravila Isporuke I Povrata Robe
MOLIMO, IMAJTE NA UMU DA MI NE ŠALJEMO ROBU U POŠTANSKE SANDUČIĆE ILI POŠTANSKI ORMARIĆI!
Proces za povrat robe
Tijekom razdoblja za" promjene svijesti " proizvod možete vratiti u svakom trenutku-čak i u savršenom stanju. Nakon što smo dobili vratio proizvod(e) smo prvo provjeriti stanje robe i spustite na povrat novca na tablicu u nastavku osnovi;
a) ako se roba vraća zbog problema kvalitete u isporuci kupcu, tražimo dokaze (uključujući, ali ne ograničavajući se na) fotografija snimljenih od strane klijenta, kako bi podržao takav zahtjev, prije nego povrat robe(e) može biti usvojen. Nakon što se usvoji zahtjev za povrat robe(e), usporedimo vratio predmet(i) s prepusteni fotografijama, i ako opis utakmice, idemo na povrat novca na vaš račun u roku od 24 sata.
B) ako je proizvod će biti vraćen zbog promjene mišljenja klijenata, bili bismo vrlo zahvalni, ako je proizvod vraćen u mogućnosti preprodaje u svojoj originalnoj ambalaži, ili nam je potrebno primijeniti odbitak pri povratku, na temelju mogućnosti vraćene robe.
Porezi i uvozne pristojbe
Možda ćete morati platiti porez/import prikupljanje pri isporuci, molimo vas, pogledajte импортному zakonima svoje zemlje i ne ustručavajte se kontaktirati nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja.
Naši
Mi ćemo biti vrlo zahvalni Vas za povratnu informaciju o svakoj transakciji. U slučaju da ste nezadovoljni našim proizvodima, molimo vas da nas kontaktirate, a mi ćemo pokušati učiniti sve što može da zadovolji vaše potrebe.
Sve prodane nama je roba uvijek zajamčena po kvaliteti! Sve fotografije prikazane na popisu, apsolutno zasigurno će biti i nama. Vi ćete dobiti točan predmet prikazan i opisan uvijek! Kupujte kod nas s povjerenjem!! Provjerite komentare naših sretnih kupaca u nastavku!!!
Puno vam hvala što ste plaćati pozornost na naše uvjete korištenja, i radujemo se uspostave sa vama glatke poslovnih odnosa.
Ulaganja u objekte zaštite znače više nego ono što vrijedi, tako da preporučujemo klijentima stekli certificiran proizvodi samo kod ovlaštenog dobavljača.

Karakteristike robe

Broj Modela:
11 x 14 STC 1PC D
brend:
MILITECH
is_customized:
Yes

Kupci kako žele