Uložak CISS PGI-525 CLI-526 PGI525 CLI526 za canon PIXMA IP4850 IP4950 MG5150 MG5250 MG5350 MG6150 MG8150 s обломоком
Nedavno - 6 %

Uložak CISS PGI-525 CLI-526 PGI525 CLI526 za canon PIXMA IP4850 IP4950 MG5150 MG5250 MG5350 MG6150 MG8150 s обломоком

Dostupno
HRK 97.20
HRK 91.00
Količina robe:


Ako je vaš nalog uložak drukčiji od onog koji smo prikazali na slici, molimo vas, provjerite svoj, kad naručujete, mi ćemo vas pratiti, kako bi СНПЧ!
Tip : prazan sustav tinte СНПЧ
uložak modela : za canon PGI-525 XL CLI-526 XL uložak
model pisača :
Uložak s čipom odgovara tržištu : Europa
Sadržaj pakiranja :
sustav tinte СНПЧ * 1 komplet
Ako imate bilo kakav problem, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što otvorite spor ili ostaviti negativnu ocjenu. Hvala!
Obavijesti Kupca :
1.svi trgovački nazivi i zaštitni znakovi su vlasništvo njihovih vlasnika a spominju se ovdje samo u opisne svrhe.
2.molimo vas da ispunite vaš pravi broj telefona, osigurati pravovremenu isporuku narudžbe. Svi kupci iz Ruske Federacije moraju ispuniti puno ime, inače on ne može dobiti nalog.
3.Svi proizvodi, isporučuje i prikazani na slikama, mogu imati neke manje razlike(stranka proizvoda, oznaka, slika čip, pakiranje). Slike su samo za referencu. Bez upozorenja. Za više informacija, molimo, savjetujte se s nama.
4.Kada kupujete nalog kod nas, molimo vas, provjerite broj modela uložak odgovara onome kod (OEM) koji ćete koristiti u vašem pisaču, ako to ne odgovara чернильным spremnicima, to neće raditi, jer čip uložak nije isti za različita tržišta, iako je broj modela pisača može biti isti. Pitanja i odgovori : P : kakva je sustav za doziranje CIS uključuje? Sve jedinice su резервуарную bocu, uložak CIS, cijev, vakuum pumpa, jaka poluga CIS i konektori. Pitanje : Mogu li ja postaviti prazan sustav kontinuiranu opskrbu tintom/metaka u pisač? Sve СНПЧ za višekratnu upotrebu ili patrone ne moraju se ugrađivati u pisač, pokušati čip radi ili ne, prije nego što заправите tinta na punu razinu dobar, čip može biti blokiran zauvijek, ako je spremnik prazan. Ne postavljajte prazne(bez tinte) СНПЧ/metaka u pisač, da СНПЧ/patrone su ispunjena u potpunosti tinte (spremnik/truba/uložak mora biti potpuna tintom), a zatim su instalirani u pisač; u suprotnom, kada prazne patrone će biti umetnuta u pisač, čip će biti blokiran zauvijek i ne može se koristiti u redu, iako nakon toga ste popunili tinte. Pitanje : kako se to radi? Cijev se montira na картриджу i pomiče naprijed i natrag zajedno s ispisne glave. Kontinuirana zamjena tinte dok ih povlačenjem iz patrone. To ne tiče unutrašnjosti pisača i ne utječe na njegov normalan rad. Pitanje : koliko je osjetljiv pisač na razinu tinte u резервуарных bocama? Vaš pisač će raditi ispravno dok vi držite bocu na istoj razini kao i pisač. Polaganje u spremnicima stvara dobar tampon pritiskom, tako da je pisač može raditi s različitim razinama tinte u bocama. Ako možete staviti bocu na višu razinu, riskirate скопить tinta na papiru. Pri normalnom radu s bocom, sjedi u blizini pisača, doživjet ćete istu izvrsna kvaliteta ispisa, bez obzira na razinu tinte u bocama-spremnicima. Zapravo, kvaliteta ispisa mora biti jednaka onome što ste dobili sa svježim, punim tonerom sve vrijeme.(Konvencionalni toneri, obično, narušavaju kvalitetu kada pada razine tinte). Pitanje : kada bih trebao napuniti резервуарные boce? Kratak odgovor je, dok su bili prazni. Kada ste popuniti bocu, ne napunite u potpunosti do vrha. Ispunite samo na oko 1 cm od slavine boce. Ako ste još uvijek pokrenite резервуарную bocu i uložak osuši, može se ponovno napunite komoru tako da izvadite uložak iz printera, заткнув vikend rupe i ponavljanjem upute za popunjavanje, međutim, to će biti prilično prljav, budući da će se ispumpati neki ostaci tinte iz spremnika osim avionom. Bilo bi bolje da naručite zamjenu djevičanskog praznog spremnika kod nas.

Karakteristike robe

Vrsta:
Sustav Za Kontinuiranu Opskrbu Tintom
Kompatibilan Brand:
KANON
Broj Modela:
Za canon pgi-525 cli-526
Boja:
Ostalo
brend:
ЙОТАТ
Kompatibilni Pisač:
tintni pisač
Bulk Pakiranje:
DA

Kupci kako žele