2 komada HLK-PM01 AC-DC 220v do 5 u vodljivom prekidač napajanja subminiature / modul za napajanje/

2 komada HLK-PM01 AC-DC 220v do 5 u vodljivom prekidač napajanja subminiature / modul za napajanje/

Dostupno
HRK 66.00
Količina robe:

Opis : 1. Соотвествуйте UL, CE, ultra tanki, subminiature 2. Cijeli ulazni signal napona struje (90 ~ 264 ВПТ) 3. sporo disanje i niske razine šuma 4.funkcija zaštite od kratkog spoja, preopterećenja izlaza 5. Visoka učinkovitost i gustoća snage 6. dizajn proizvoda kako bi zadovoljili zahtjevi za ispitivanje EMC i sigurnost 7. Niska potrošnja energije, zelena zaštita okoliša, gubitak praznog hoda 8. Starenje i 100% opterećenja test sigurnosne značajke : dizajn proizvoda u skladu sa zahtjevima sigurnosni certifikat UL, CE. Sigurnost i Elektromagnetska kompatibilnost ulazna dizajn koristi osiguranje UL 0.5 A; tiskana pločica je izrađena od dvostranog bakar-плакированных ploča materijal 94-gdje je v0 razina razreda; sigurnosni standardi u skladu s UL1012 EN60950, UL60950 napon izolacije I/P - O/P : 2500 U ac otpornost izolacije I/P - O/P > 100 m ω / 500 v dc 25 ℃ 70% RH vodljivost i zračenje u skladu s EN55011, EN55022 (CISPR22) elektrostatičko pražnjenje IEC/EN 61000-4-2 Razina 4 8 kv / 15 kvadratnih radiofrekventna zračenja neosjetljivost IEC/En 61000-4-3 može se naći u dodatku Sigurnost računske temperature na normalnoj temperaturi na našem pogonskom kondenzatoru, glavnom pretvarač i tako dalje, a površinska temperatura ne prelazi 90 ℃; najveća maksimalna temperatura površine ljuske ne prelazi 60 ℃; paket uključuje : 2 kom HLK - pm01 izolacijski prekidač za uključivanje / isključivanje
Dostava
Prije nego što je izvršiti uplatu, molim vas, pobrinite se da je vaša adresa odgovara adresi na kojoj želite da smo poslali robu. Ruski kupac mora napisati puno ime i prezime. Kupac Brazilu trebao bi nam dati broj CNPJ broj CPF nakon primitka cjelokupne uplate i čišćenje, vaš proizvod će biti isporučen u najkraćem mogućem roku. U pravilu, rok isporuke je 15-40 dana . No, Brazil će koštati više dana, rok isporuke ovisi o običajima i isporuku pošte. Uvozne carine, porezi i naknade su odgovornost kupca. Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja/kupnje.
Politika povrata nastojimo pružiti najbolju uslugu za korisnike. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni s kupnjom, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam brzo rješenje. Mi smo željeli riješiti bilo koji problem na prijateljski način. Želimo biti sigurni da ste zadovoljni našim proizvodom. Ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, kontaktirajte nas u roku od 14 dana od datuma isporuke. Samo netaknuto, nekorumpirana i originalni proizvod može biti osposobljen za povratak. Kupac je odgovoran za trošak povratne dostave.
Povratne informacije naš cilj je pružiti izvrsnu kvalitetu proizvoda i ugodno iskustvo kupovine. Ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu, a 5-star zbivati. Molimo vas da nam, prije nego što ostavite bilo 1 ili 2 procjene, neutralne ili negativne povratne informacije ili otvoriti bilo koji spor. Mi razumijemo probleme i frustracije koje možete imati, i da će učiniti sve što je moguće, za rješavanje tih problema. Molim vas, dajte nam priliku riješiti bilo koji problem. Hvala Vam na posjeti!

Karakteristike robe

Tip Izlaza:
Dvostruko
Broj Modela:
HLK-PM01

Kupci kako žele