Mjjc Brand Grit Guard s uređajem za peglanje na paru, i potrebno kombinacijom kako bi se spriječilo grebanje 2017 kvalitetne automobile

Mjjc Brand Grit Guard s uređajem za peglanje na paru, i potrebno kombinacijom kako bi se spriječilo grebanje 2017 kvalitetne automobile

Dostupno
HRK 89.40
Količina robe:


Umetanje Grit Guard revoluciju u tome, kao entuzijasti njegu automobila širom svijeta peru svoje automobile. Daska Grit Guard, koja je dizajnirana za korištenje u kombinaciji s ugradnjom Grit Guard, čini ovaj korak dalje, oslobađajući i улавливая još više štetne čestice prljavštine i pijeska. Ova jednostavna i učinkovita kombinacija опоясывающей zaštitne pločice i zrnate pranje zaštitne ploče štiti svoje dragocjeno obojene površine od ogrebotina i turbulencije u procesu pranja. Što imaš u kantu?
Daska Grit Guard radi u kombinaciji s ugradnjom Grit Guard u vašem kantu za pranje, za odvajanje pijeska od rukavice! Kao i njegov srodan proizvod, umetanje Grit Guard, daska za pranje rublja Grit Guard nema ravne površine za skupljanje blata ili pijeska. Onečišćujućih tvari izlučene iz sredstava za čišćenje dok trljanje ih o donji stalak protiv domaćina po odbora.
Takve čestice, kao što su blato, pijesak i prljavštinu iz vašeg uređajem za rukavice, su glavni uzrok ogrebotina i turbulencije u opremanju vašeg vozila. Koristeći stroj za pranje odbora Grit Guard zajedno s ugradnjom Grit Guard, vi ste dali čistu, bez ogrebotina pranje mitt nakon svaki put kada se vratite na ведру za vodom.
Ovaj set za zaštitu od pijeska i pranje ploča je pogodna za svaku kante volumena 5 litara ili 20 litara
ili dok se promjer unutar kante je više od 26,5 mm, pogodna je za ovu zaštitu od pijeska.
PITANJA I ODGOVORI :
Pitanje : koliko vremena će biti potrebno da dođem do mene?
Odgovor : obično upućivanje biti isporučena u roku od 15-20 dana, ali ponekad to traje 2 mjeseca (Brazil može trajati od 3 mjeseca) za nešto izvan našeg dosega tijekom transporta. Ako ne dobijete paket u roku od 2 mjeseca, da se čini da je pošiljka izgubljena ili nešto drugo, možete otvoriti spor, a mi ćemo vam vratiti novac.Nadam se na razumijevanju i hvala vam.
Pitanje : Mogu li odabrati druge načine isporuke?
A : Da, vi ste u mogućnosti odabrati način isporuke kada radite naloga. Hvala.
Pitanje : Mogu li dobiti neki popust?
A : žao mi je za to. Sve cijene na stranici - to najbolje cijene koje bismo mogli ponuditi. Ali možete dobiti neke kupone na našoj stranici tog dućana. Hvala.
Pitanje : zašto se tako dugo ne možete dobiti povrat novca?
A : ne потревожьтесь, normalno to će 5 do 20 radnih dana da bi dobili povrat pre. Ako ne, trebate se obratiti Službi za podršku za pomoć korisnicima. Hvala.
Pitanje : praćenje stanja pokazuje da dostava nije uspjela, što mi je činiti?
Odgovor : u ovoj situaciji, možda ćete morati sami pokupiti paket u lokalnoj pošti u s отслеживающим brojem ili zamolite osoblje je tu da vam pomoći pronaći parcelu. Tako da, žao nam je zbog neugodnosti.
Pitanje : zašto je praćenje stanja uopće ne mijenja dugo vremena?
A : za brodar je potrebno vrijeme, da bi pratili robu i ažurirati podatke o praćenju, posebno kada se roba prevozi na različitim prometnim skladišta. Nadam se na razumijevanju.
Pitanje : Mogu li dobiti digitalni račun?
A : Da, molim vas, pošaljite nam svoju adresu e-pošte. Mi bismo ga je poslao na vas. Hvala.

Karakteristike robe

Materijal Kućišta:
Inženjerska Plastika
S Водопроводными Cijevi:
No
brend:
MJJC
Materijal Sučelja:
Inženjerska Plastika
Materijal Mlaznice:
Inženjerska Plastika
Vrsta Olovke:
Hvatanje Prsta
Tip Брызга Vode:
šuplje

Kupci kako žele